A Force India pilótái kétszer is ütköztek a Belga Nagydíjon, ami alaposan kihozta a sodrából Esteban Ocont. A francia azt mondta, hogy Perez kétszer is meg akarta ölni, amire természetesen válaszolt a mexikói.

“A rajtnál rossz motormódot választottam, emiatt 50 százalékkal kisebb teljesítményem volt” – mondta Perez. “Nem láttam Ocont, jobbra húzódtam, és nekimentem. Ez teljesen az én hibám volt, elnézést kérek érte.”

“A második incidensnél csak tartottam a saját ívemet, nem volt hely két autónak. Esteban várhatott volna az Eau Rouge utánig, és könnyen végrehajthatta volna a manővert.”

“Szomorú voltam a megjegyzései miatt, hogy meg akartam ölni, én nem ilyen fickó vagyok. Nem fogok hülyeségeket válaszolni, elmondtam az igazságot, továbblépek.”

Ocon elfogadta a bocsánatkérést. “A pillanat hevében, és a helyzet veszélyessége miatt nagyon feldúlt voltam” – válaszolta Ocon.

“Továbblépünk. Csapat vagyunk, értékelem a csapattársam bocsánatkérését. A jövőben jobban akarunk együtt dolgozni egymással.”

A Force India bejelentette, hogy az ismétlődő incidensek miatt vége a szabad versenynek a két pilóta között.