Felemás futama volt a Haas-csapatnak az Osztrák Nagydíjon, Kevin Magnussen műszaki hiba miatt kiesett, de a francia Romain Grosjean jól sikerült rajtja miatt még a negyedik helyre is fel tudott jönni, ám ezt a pozíciót Lewis Hamilton és Kimi Räikkönen miatt fel kellett adnia. A versenyt végül az első helyezetthez képest egy perces hátránnyal a hatodik helyen fejezte be, amivel így is elégedett.

“Nagyon erős volt az első félidő, amikor meg tudtam szerezni a negyedik pozíciót, ami olyan volt, mint 2013-ban. Nyilvánvalóan esélyünk sem volt arra, hogy megtartsuk ezt a helyet Lewisszal vagy éppen Kimivel szemben. Majd nagy küzdelmet folytattam Perezzel, aki nagyon gyors volt, így folyamatosan nyomni kellett. Az autó azonban remekül viselkedett. Én voltam a best of the rest, miénk a második kategória győzelme!” – utalt arra, hogy a csak a három nagycsapat pilótái futottak be előtte.

“Van még néhány dolog, amin javítanunk kell, de a gumik működtek és nagyon versenyképesek vagyunk. Ez azt mutatja, hogy amikor keményen dolgozunk, akkor erősek vagyunk. Silverstone-ra azonban mindenképp szükségünk van egy frissítésre, hogy jó futamunk legyen.”

Akadt a csapatnak gondja is Spielbergben, hiszen Romain csapattársa Kevin Magnussen autója füstölni kezdett, majd megkérték, hogy ne váltson sebességet, így jöjjön be a bokszutcába.

“A rázókövek itt nagyon megdolgoztatják a kocsit, az alkatrészeket pusztítják ezek a rezgések, de őszintén szólva nem tudom, mi történt Kevinnel” – nyilatkozta Grosjean.