Nem olyan rég merült fel, hogy az egykor a Jordan/Midland/Spyker romjain 2008-ban elindított Force India nevet változtathat, amit maga az alapító-tulajdonos, Vijay Mallya jelentett be. Az indiai üzletember a nemzetközi jelleg erősítését tűzte ki célul.

A silverstone-i csapat vezérigazgatója, Otmar Szafnauer mostanra megerősítette, hogy 2018-ra átkeresztelik az alakulatot, Force 1 lesz belőle:

“Az idény végén hivatalosan is kérvényezzük majd a névváltoztatást. A Force szó marad a névben, hiszen az erőt jelenti, jó üzenet az emberek felé. India helyét az 1-es szám veszi át, mert nemzetközibb imázst célzunk” – mondta.

A Force India 2008-as bemutatkozása óta indiai bejegyzésű csapatként versenyez, azt egyelőre nem tudni, hogy ezen is változtatnak-e, de logikus lenne, hogy igen.

Idén többször is felröppent, hogy eladják az alakulatot, ezt azonban nem erősítette meg Szafnauer: “Amikor alig egy hete dolgoztam a csapatnál, már az eladásról pletykáltak, de még mindig itt vagyunk, létezik a Force India.”