A Forma-1 idén év elején érkezett új tulajdonos, az amerikai Liberty Media egyik legfontosabb céljaként jelölte meg a sportág internetes, közösségi médiás jelenlétének drasztikus növelését, és az idény eleje óta újabb és újabb lépéseket is tesznek ezen a téren.

Itt a legújabb: a korábban csak évtizedekkel ezelőtti eseményeket feldolgozó dokumentumfilmekben látott eseményre, a versenyzői értekezletre is betekintést engednek, a mai napon a monacói megbeszélés szerkesztett változatát tették közzé a YoutTube-on. A videón alapvetően a Spanyol Nagydíjon történt kanyarlevágási eseteket tisztázták a versenyigazgató Charlie Whitinggal, majd a monacói kerékvetőkről beszéltek laza hangulatban, nagy újdonságot, titkot nem tudunk meg, de a színfalak mögé így még nem láttunk be a modern időkben, ezért mindenképp hálásak lehetünk a Libertynek.

Sajnos az az Ecclestone-korszak óta sem változott, hogy a hivatalos Forma-1-es videókat csak a YoutTube-on lehet lejátszani, így nem marad más hátra, mint kattintani: