Holland lapok és televíziók tudósításai szerint a Red Bull-os Max Verstappen édesapja, Jos megint verekedésbe keveredett, le is tartóztatták.

Az egykori Benetton-, Arrows- és Minardi-pilóta a délkelet-hollandiai Roermond egyik éjszakai szórakozóhelyén dulakodott, a híradások szerint az arcán meg is sérült.

A 45 éves exversenyző ügyvédje a Algemeen Dagbladnak azt állította, ügyfele az áldozat volt, nem ő kezdeményezett. “A kocsijára várt, távozni akart. Az áldozatot miért kell letartóztatni?”

Nos, a választ mi is megadhatjuk: Jos Verstappenről az évek során bebizonyosodott, hogy erőszakos, verekedős ember, jó néhány hasonló ügye volt már. 1998-ban apjával együtt vertek meg egy embert egy gokartpályás incidens után, gyermekei anyja, Sophie Kumpen családon belüli erőszakra hivatkozva vált el tőle, 2011-ben akkori barátnője vádolta meg az azzal, hogy Verstappen megverte őt, tavaly pedig arról szóltak a hírek, hogy saját édesapját hagyta helyben igen csúnyán, de az öreg végül nem tett feljelentést.