A Forma-1 uraként ismert Bernie Ecclestone hosszú évek óta küld mókás karácsonyi üdvözlőlapokat a sportág szereplőinek, a szokást pedig mások is átvették, például a Red Bull-csapatfőnök Christian Horner.

Az angol csapatvezető idei képeslapja rendesen odavág, a Mercedes és a Ferrari panaszaiból csinál viccet. A két Red Bull hátsó szárnyán két esetre emlékeztet Horner: Verstappen autóján a “Hogy vezetek?” alatt a “Hívja Jost! +31 33333” felirattal arra emlékeztet, amikor a Mercedes-főnök Toto Wolff próbált telefonon egyeztetni a holland ifjonc édesapjával, míg a vörös autó által üldözött Ricciardo esetében Charlie Whitinghoz irányítják a vezetéssel elégedetlenkedőket, utalva arra, hogy a Mexikói Nagydíjon történt Vettel-Ricciardo incidensben egyértelműen a ferraris németet találták hibásnak.

Bónusz, hogy a kesztyűje alapján egyértelműen Nico Rosbergként azonosítható Mercedes-pilóta szemei Pastor Maldonadót idézik, a világbajnok német a barcelonai és ausztriai ütközések kapcsán kaphatta a fricskát.

horner_karacsonyi