Nico Rosberg (2.): “Nem ez volt a legélvezetesebb futamon, sőt. Először ott volt Max az elején, aztán jöttek rám a többiek. Egyáltalán nem élveztem a futamot, örülök, hogy vége van, most már extázisban vagyok. Köszönöm a családomnak, feleségemnek, és mindenkinek, aki támogatott. Nagyon büszke vagyok arra, hogy sikerült megismételnem apukám sikerét, fél óra múlva ér ide. Gratulálok Lewisnak, nagyon nehéz volt legyőzni. Srácok, tegyétek be a zenét, mindjárt jövök le!”

Lewis Hamilton (1.): “Nagyon jól érzem itt magam, köszönöm mindenkinek, aki kijött. Sok brit zászlót látok, szeretlek titeket! Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen sikereket érhettünk el ezzel a csapattal közösen, és természetesen gratulálok Nicónak az első világbajnoki címéhez. Mindent megtettem, amit megtehettem az utolsó négy futamon, ennél többet nem kívánhattam. Együtt fogok ünnepelni a csapattal, nem lehet mindig nyerni. Volt sok problémánk, de így alakult, nem vagyok elkeseredve.”

Sebastian Vettel (3.): “Szerintem nagyon kemény volt Nico, különösen az utolsó pár körben, nem lettem volna a helyében. Nagyon jöttünk rá, én pedig gondoltam, talán elmehetek mindkettejük mellett, ha már Lewis ilyen lassú volt. Az elején kicsit beragadtam, de amikor szabaddá vált előttem a pálya, tudtam nyomni. Megérdemeltük ezt a dobogót, sok kritikát kaptunk, néha jogosan, néha nem, de ilyen az F1. Örülök, hogy így fejeztük be, ezt a lendületet vinnénk tovább jövőre.”

Bestcars