Lewis Hamilton (1.): “Már csak négy pole kell, hogy utolérjem Ayrtont. Nagyon jó hétvége volt eddig, de egyben furcsa is, mert ez az utolsó hétvége ezzel az autóval. Kiváltság volt vezetni, nem tudom, mikor lesz ilyenben újra részem. Nagyon jól ráéreztünk a beállításokra, mindenkinek nagyon köszönöm a csapatban. Tökéletes hely holnapra. Az első kanyarban kissé talán óvatos voltam, de utána én domináltam. Idáig csak arra koncentráltam, hogy a pole meglegyen. Ma leülök a stratégáimmal, átvesszük az összes lehetséges kimenetelt, szeretnék nyerni holnap.”

Nico Rosberg (2.): “Azért jöttem, hogy megszerezzem a pole-t és megnyerjem a futamot, úgyhogy nem vagyok extázisban ettől az időmérőtől. Nekem nem jött össze ez az idő ma, ami Lewisnak, remek munkát végzett, de holnap lesz még lehetőség, és meg fogom próbálni a győzelmet. Nagyon jó volt az egyensúly, a Q3-ban is elég jó köröm volt, de nem elég jó.”

Daniel Ricciardo (3.): “Meg kell próbálnunk valami mást a gumikkal. Korábban is előfordult már ilyen, talán így több lehetőség nyílik előttünk. Meglátjuk, mire lesz elég, reméljük, ott leszünk az elején. Ma lassan jöttem bele, de amikor igazán számított, akkor jött a jó idő.”

Bestcars