A hétvégi Abu-Dzabi Nagydíjon (egyelőre) utolsó Forma-1-es futamán induló veterán, Jenson Button a GQ-nak adott interjút. A 2009-es világbajnok elég hülye viccet sütött el a bajnoki címért küzdő két Mercedes-pilótát illetően.

Nico Rosberg világbajnok lesz… – adták fel a labdát, amire a McLaren angolja így felelt:

“Nos, hacsak valamelyikünk nem ütközik vele. Mármint Lewis nagyon gazdag, sok pénze van, magánrepülőn röpköd, szóval, biztosan beleférne neki, hogy megfizessen. Persze csakis akkor lenne lehetőségem rá, ha Nico lekörözne, hiszen a McLaren nem elég gyors. De nyitott vagyok az ajánlatokra. És különben is, visszavonulok, izé, szabadságra megyek.”

Az F1-ben 17. szezonját záró Buttonnak azért több esze is lehetne, hiszen ha valami tényleg történik köztük Rosberggel Abu-Dzabiban, sosem tudja majd lemosni magáról, hogy a búcsúfutamán pénzért ütközött a bajnoki éllovassal. Elég csak Timo Glockra és a 2008-as Brazil Nagydíjra gondolnunk – a német a mai napig hiába bizonygatja, hogy nem szándékosan engedte el Hamiltont, hogy ezzel elvegye a bajnoki címet a helyi hős Massától.

Bestcars