Lewis Hamilton (1.): “Lehetett volna jobb is a köröm, de örülök, hogy meglett a csapatnak az első két hely. Nem volt könnyű összerakni egy jó kört, nagy kihívást jelentenek a gumik ezen a pályán. Tavaly még sokkal többet csúszkáltunk, most már kezd hasonlítani igazi versenypályára, aminek nagyon örülök. Nincs különleges taktikám holnapra, el akarom végezni a munkát. Eddig jól alakult a hétvége, a hosszú etapok jók voltak, bizakodóak lehetünk.”

Nico Rosberg (2.): “Zseniális kör lett volna? Két és fél tizedre vagyok Lewistól, szerintem az ő köre volt zseniális. Persze örülni kell neki, viszonylag elégedett vagyok. Nem pole pozíció, de innen jó esélyeim vannak holnapra. Kicsit tovább tartott most eltalálni, milyen irányba induljunk el, főleg a gumik hőmérsékletével volt gond a hűvös idő miatt. Kicsit idegesen viselkedett az autó és én is, de végül rátaláltunk a helyes irányra. Optimista vagyok, az idén többször láttuk, hogy a pole nem feltétlenül jelent mindent, megpróbálok itt másodszor is nyerni.”

Max Verstappen (3.): “Reálisan nézve nem volt igazi esélyünk a pole-ra. Az autóban jól éreztem magam, jól ment az edzés, de a Q3 nem állt össze igazán. Talán a második hely meglehetett volna, de érdekes lesz a holnapi nap a stratégiákkal.”