Lewis Hamilton az Amerikai Nagydíj előtt nem volt rest, hogy tovább építse magát, brandjét második hazájában, az USA-ban, ezért szerdán az egyik legnépszerűbb délutáni beszélgetős műsorban, az Ellen DeGeneres Show-ban vendégeskedett.

A háromszoros világbajnok Mercedes-pilóta természetesen a magánéletére vonatkozó kérdéseket sem kerülhette el, hiszen korábban az amerikai közönség számára a mai napig jól ismert Nicole Scherzingerrel járt, az elmúlt két évben pedig a magyar Palvin Barbara mellett Rihannával és Kendall Jennerrel is flörtölt.

jenner_hamilton

DeGeneres be is villantott pár közös fotót, megjegyezve, hogy “jártál már Rihannával”, amire Hamilton visszakérdezett, hogy “tényleg?”, a show-woman pedig folytatta “igen, meg Kendall Jennerrel és sok más hölggyel is”, mielőtt kerek perec rákérdezett, hogy most van-e valakije a versenyzőnek. Hamilton azt felelte, hogy nem, nincs, most csakis a munkára koncentrál:

“Volt egy hosszú kapcsolatom, majdnem nyolc évig tartott. Most viszont csakis a versenyzésre koncentrálok. Igyekszem megszerezni a bajnoki címet idén is, ami elég komoly kihívás. Szóval egyelőre nem gondolok ilyesmire.”

Hamilton az amerikai közönségnek próbálta a Forma-1-et is bemutatni, elmagyarázni, DeGeneres pedig nem hagyta ki az olyan “érdekesebb” részleteket sem, mint a hosszú, néha kétórás futamok alatti ürítkezés.

“Két óra! Mi van, ha pisilni kell?” – kérdezte.

“Hát, akkor egyszerűen be kell engedni, bár nekem nem megy. Én még sosem csináltam, de vannak versenyzők, akik igen. Valahogy nem értem. A csapatomnál korábban Michael Schumacher vezetett – nem tudom, hallottak-e már róla, versenyzőlegenda -, és a szerelőim mesélték, hogy ő minden egyes alkalommal bepisilt az autóban” – adta ki a hétszeres világbajnokot Hamilton.

A Mercedes angolja egy másik megszólalásában a szuzukai hétvégén látott – sokak által kritizált – viselkedéséről, a sajtóra való megsértődéséről is beszélt, azt mondta, nem szégyelli, hogy kimutatja az érzéseit:

“Látom, hogy egyeseknek megvan a véleménye rólam azért, mert kimutatom az érzéseimet, szinte elvárják, hogy akkor is örüljek, amikor veszítek. Akik így kritizálnak, elfelejtik, hogy mennyit tettem bele ebbe a sportágba. Minden területen így van, ez, az a kérdés, ki mennyit fektetett a dologba, én pedig szívem-lelkem beletettem az autóversenyzésbe az elmúlt 23 évben. Nyolcéves korom óta ez az életem. Furcsán hangzik, de szinte a testem kiterjesztése. Valószínűleg azért is vagyok jó benne, mert nemcsak fejjel vezetek, hanem a szívemmel, a zsigereimmel, a fenekemmel, a nyakammal, mindenemben ott van.”

Láttad a legújabb rendőrbakit?