Nagy-Britannia

The Independent: “A hétvége megmutatta Lewis Hamilton egy olyan oldalát, amelyet korábban ritkán láttunk: érzékenyen viselte a vereséget és rájött, hogy ezúttal a végén csak második lesz.”
The Guardian: “Hamiltonnak egészen egyszerűen pechje volt a kínai, oroszországi és malajziai motorhibáknál. De vannak arra utaló jelek, hogy Rosberg idei fölénye és töretlen jó teljesítménye kifizetődik majd.”
The Sun: “Miközben Hamilton az önmegsemmisítő gombot nyomkodja, odaajándékozza Nico Rosbergnek a világbajnoki címet.”

Olaszország

Gazzetta dello Sport: “Nico káprázatos formában van, s tisztában van vele, hogy ugyanez nem mondható el Hamiltonról.”
Corriere della Sera: “Nico Rosberg most már látja az utat, amelynek a végén világbajnok lehet, s valóra válthatja gyermekkori álmát.”

a_000_GZ3IY_gettyimageshungary_EZA

Franciaország

L’Équipe: “Lehetséges, hogy kilenc futam megnyerésével sem tud valaki világbajnok lenni? Ez az a kérdés, amelyre a szezon végéig válaszolnia kell Nico Rosbergnek. Bárhogyan is alakul majd, a német pilóta mindent megtett, hogy megnyerje első vb-címét.”

Spanyolország

El País: “Ez volt a 23. futamgyőzelme Nico Rosbergnek, aki sokkal szolidabbnak és mentálisan sokkal erősebbnek bizonyult, mint ahogyan azt a legtöbben hitték. Hamilton számára egyre nehezebbé válik az út a címvédés felé.”
Marca: “Rosbergnek már 33 pont az előnye és kezd úgy kinézni, mint egy világbajnok. Édesapja 1982-ben úgy nyert vb-t, hogy csupán egy futamon győzött. Nico már majdnem tíz versenyen diadalmaskodott az idén, s még mindig nem biztosította be a vb-címét.”

Ausztria

Kronen Zeitung: “Csupán 400 méterre volt szükség a rajt után Szuzukában ahhoz, hogy Nico Rosberg nagy lépést tegyen pályafutása első világbajnoki címe felé.”
Kurier: “Ez most már Rosberg kezében van. A Japán Nagydíjon aratott győzelme után Hamilton a saját erejéből már nem lehet világbajnok.”

Képgaléria a képre kattintva!

Képgaléria a képre kattintva!