Ezt mondták a dobogósok a 2016-os Forma-1 Japán Nagydíj után (beszámoló itt):

Nico Rosberg (1.): “Elképesztő hétvége volt. Minden tökéletesen működött az első naptól kezdve. Csodálatos érzés itt nyerni. Gratulálok minden kollégának a csapatban, hogy megvan a zsinórban harmadik konstruktőri bajnoki cím. Nagyon megérdemeltük, meg is fogjuk ünnepelni. Garantálom, hogy idén nem nyer többet (Daniel Ricciardo – szerk.), nem akarok többet inni a cipőjéből!”

Max Verstappen (2.): “Akadt gond a forgalommal, de az utolsó etapban meg tudtam óvni a gumimat, és jó volt a taktikánk is. Versenyben voltunk a Mercedesekkel, ami mindig nagyon pozitív. Végül sikerült behoznom a második helyre a kocsit, nagyon köszönöm a csapatnak. Élveztem a csatát Lewis ellen, örülök, hogy sikerült megőriznem a második helyet.”

Lewis Hamilton (3.): “Köszönöm mindenkinek, aki kijött szurkolni. Gratulálok a csapatnak, rendkívül büszke vagyok, hogy a része lehetek, és hogy ma is szereztem pontokat. Gratulálok mindenkinek a gyárban és az egész Mercedes csapatnak, nélkülük ez nem lett volna lehetséges. Mindent megtettem, amit tudtam, elégedett vagyok, hogy pontot szereztem. Természetesen beleadok mindent a következő versenyeken.”