Daniel Ricciardo (1.): “Óriási forróság volt, nagyon sokat kivett belőlem és komoly kihíbásokat jelentett ez a futam. Lewis vezetett, de… Nem hiszek túl sok mindenben, de Monacóban minden ellentétesen alakult, szóval ezt elfogadom most, örülök a győzelemnek. Két éve nyertem utoljára, Monacóban majdnem, de azt mondtam, idén még nyerni fogunk, és tessék, sikerült. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott, elképesztő érzés. Majd a repülőn bulizunk egy kicsit, nagyobbat meg talán Japánban, holnap már Tokióban vagyunk. Ott sok jó whiskey van!”

Max Verstappen (2.): “A pezsgő után már sokkal jobban érzem magam, nagy volt a csata. Az egész futamon nagyon hajtottam, Daniellel egymást űztük, kellett egy kis lazítás így a verseny után.”

Nico Rosberg (3.): “Az első kanyarban azt hittem, vége van mindennek. Nagyon örülök, hogy onnan visszajöttem a dobogóra, köszönöm mindenkinek, aki támogatott. Ennél jobb futamot kívánnék azért magamnak, de így alakult. Összességében jó pillanat, várom a következő futamot.”

“Remélem, Daniel többet nem nyer, ezt a cipőből ivást nem szeretném megismételni!”