Szingapúrban kissé elveszettnek tűnt Lewis Hamilton, a hétvégén azonban jön a Maláj Nagydíj, ahol lehet javítani. “Szingapúr nehéz hétvége volt számomra, a körülményeket figyelembe véve egész jó kármentés, hogy dobogóra állhattam” – mondta Hamilton.

“Nem tudom, hogy visszatér-e a korábbi lendületem, és ha igen, mikor. Hat verseny még mindig hátravan, mindent bele kell adnom, és remélnem a legjobbakat. Sportemberként ez minden, amit tehetünk.”

“Szepang lesz az első dobásom, alig várom, hogy a pályán legyünk. Itt általában jól szoktam menni, és fantasztikus támogatást kapunk a maláj szurkolóktól. Meglátjuk, hogyan alakul a hétvége.”

“Szingapúr tökéletes hétvége volt számomra” – kezdte Rosberg teljesen más hangulatban a nyilatkozatát. “Remekül éreztem magam az autóban, az időmérő és a verseny is fantasztikus volt.”

“Versenyzőként felemelő érzés, hogy minden hétvégén van esélyem a győzelemre, elképesztő munkát végez a csapat. Remek sorozaton vagyok túl, élvezem a pillanatot. De a következő versenyen bármelyikünk nyerhet.”

“A Red Bull és a Ferrari is komoly munkát végez, kemény hétvégék előtt állunk. Malajziában tavaly nem jött ki a lépés számunkra, úgyhogy ha most nyerni tudnánk, az nagyszerű dolog lenne.”