Nico Rosberg (1.): “Nem volt sima a vége, de elképesztő hétvégém volt. Már tegnap nagyon jól ment a pole-os körrel, aztán jól sikerült a rajtom is. Végig remek volt az autó. Daniel megpróbált befogni a végén, tudtuk, hogy szoros lesz, de sikerült megtartanom a vezetést. Nem állhattam ki harmadszor is, mert nagyon lassú volt az a köröm, forgalomba kerültem, szóval veszítettem volna. Nehéz volt a fékekkel is, az egész autó a határon volt, de annál jobb érzés a győzelem. Egyelőre nem a pontokra összpontosítok, örülök a győzelemnek és köszönöm a szurkolóknak.”

Daniel Ricciardo (2.): “Most is nagyon közel voltunk, mint idén többször, másodikak lettünk, de nem hiszem, hogy lenne okom a csalódottságra. Megpróbáltunk mindent, nagyon közel voltunk, nagyszerű újra itt állni a dobogón. Egy kör kellett volna még. Azt hittük, Nico is ki fog állni, nagyon megnyomtam azt a kört, a végére kicsit el is használtam a gumikat. Így is megszorongattuk Nicót, legalább izgalmas volt.”

Lewis Hamilton (3.): “Nem ez a legboldogabb dobogóm. Gratulálok Nicónak, fantasztikus volt egész hétvégén, megérdemelte a győzelmet. Nekem rázós hétvégém volt, remélem, legközelebb jobban kijön a lépés. A fékek túlmelegedtek, le kellett lassítanom, csak úgy néztem, ahogy elmennek mellettem a többiek. Figyelnem kellett a fékekre, az utolsó kiállásom után már rendben voltak. A nyolc pont nem vészes hátrány, még van esélyem.”