A Red Bulnak kimondottan kedvez a kanyargós utcai pálya, ezért a Szingapúri Nagydíjon jó eredményre számítanak. A pénteki második edzésen Max Verstappen és Daniel Ricciardo a 3-4. helyen zárt, okkal bizakodnak.

“A második edzésem nem sikerült tökéletesen, de így is ott vagyunk az élmezőnyben, szóval elégedettek lehetünk. Még javulhatunk egy kicsit, szóval várom a holnapi munkát. Egyértelműen itt van a legnagyobb esélyünk a győzelemre, Monaco után talán ez a számunkra legkedvezőbb pálya” – magyarázta a holland tini.

szing_f1_edz_07

“Nem keserített el a tempóm, elég jól állunk ahhoz képest, hogy szerintem mennyi van még az autóban. Az előrejelzéseknek megfelelően szoros a verseny, három csapat van fél másodpercen belül” – mondta Ricciardo, aki a gyors körös utolsó szektorát elismerten elszúrta, túlerőltette a második edzésen.

Pénteken Verstappen autójában már a fejlesztett Renault-erőforrás dolgozott, de az ausztrál úgy tudja, a hétvége folytatására ő is megkapja: “Úgy tudom, szombat-vasárnapra van egy másik motorom, szerintem mindketten ugyanazt fogjuk használni.”