Nico Rosberg (1.): “Nagyon elégedett vagyok az időmérővel. A 200. nagydíjam jön, talán ez volt a verseny előtt valaha futott három legjobb köröm. Nem volt egyértelmű, hogyan is állunk a Red Bull-lal szemben, a szuperlággyal is nagyon gyorsak voltak, úgyhogy mindent bele kellett adnom. Örülök, hogy sikerült. Nem aggódom Daniel miatt, de szemmel tartjuk őket, a szuperlágy gumival egy kis fenyegetést biztosan jelentenek számunkra.

Daniel Ricciardo (2.): “Elégedett vagyok az utolsó Q3-as körömmel. Az első sor volt a célunk, tudtuk, hogy mindkét Mercedest mehéz lesz elkapni. Örülök, hogy egyet sikerült. Az időmérőre összeállt az autó, a szuperlággyal jutottunk tovább, meglátjuk holnap, ez változtat-e valamin. Nem volt olyan jó a köröm, mint Nicóé, de azért elég jó volt.”

Lewis Hamilton (3.): “Nem az én hétvégém ez eddig. Nem futottam túl sok jó kört, nem tudtam mire felfűzni ezt az időmérőt, Nico ellenben remek munkát végzett, és kihozta az autóból a maximumot. Remélem, legalább egy hellyel előrébb tudok kerülni holnap, és akkor meglehet a kettős győzelem a csapatnak.”