Perezt gyakorlatilag az összes létező csapattal hírbe hozták már, de az sincs kizárva, hogy marad a Force Indiánál. A mexikói szerette volna, ha már a nyári szünetben eldől a jövőjével kapcsolatos összes lényeges kérdés, ez azonban a sok tárgyalás ellenére nem történt meg.

“Úgy látszik, még túl korai, hogy tiszta legyen a kép” – mondta a Perez. “Egy pilóta mindig a lehető leghamarabb szeretné tudni, hogyan alakul a jövője, de ez nem változtat semmin. Jelen pillanatban az előttem álló hétvégére koncentrálok.”

“Az én szerződéseim a szponzorok miatt mindig elég bonyolultak. De befejeztem, hogy ezen aggodalmaskodjak, a szezon második felére szeretnék koncentrálni.”

“Nem arról van egyébként szó, hogy el akarom hagyni a csapatot, senki ne értsen félre. Mindig mondtam, hogy jól érzem magam, szeretem ezt a csapatot, és hiszek is benne.”

“Nem akarok váratni senkit, nincs időhúzás. Mondjuk úgy, hogy a labda inkább a támogatóim térfelén pattog.”

A mezőny másik mexikói pilótája, Esteban Gutierrez közben azt állítja, ő már tudja, hogy jövőre is marad a Forma-1-ben. “Nem mondhatok sokat a terveimről. De ha az a kérdés, hogy jövőre is az F1-ben leszek-e, arra az a válaszom, hogy természetesen!” Gutierrez jelenleg Romain Grosjean csapattársa a Haasnál.