Lewis Hamilton (1.): “Nagyon boldog vagyok, el sem tudom mondani, mennyire. Itt vannak a legjobb szurkolók, köszönöm nektek a támogatást! Nagyon örülök, hogy hozta magát a szép angol időjárás. Zűrös volt az eleje, gyorsan száradt a pálya, igyekeztem nem belehibázni. Nehéz volt mindannyiunknak, de pont ezért szeretem ezt a versenyt, mindig történnek izgalmas dolgok. Mindent megtettem ezen a futamon, hogy kíméljem ezt a motort, egyre inkább közeledem Nicóhoz. A Magyar Nagydíjat kifejezetten szeretem.”

Nico Rosberg (2.): “Kicsit rázós volt az eleje, aztán Max megelőzött, remek csata volt ellene. Aztán kívülről visszajöttem elé, amire nagy szükségem volt. Gratulálok Lewisnak, ezen a hétvégén esélyem sem volt ellene, el kell fogadnom ma a második helyet.”

“Ami a rádiózást illeti, kritikus hiba volt, hetedik fokozatban ragadt, egyébként megálltam volna a pályán. Valamit tennünk kellett” – tette hozzá Rosberg a hivatalos sajtótájékoztatón.

Max Verstappen (3.): “Hihetetlen a szurkolás itt, a futam rendkívül izgalmas volt. Sikerült elmennem Nico mellett, aztán Lewishoz is közeledtem, de egy körrel később álltunk ki az ideálisnál. Sajnos Nico visszaelőzött, de a tempónk jó volt. Meg kell köszönnöm a Red Bullnak, hogy ilyen remek autót kaptam.”