Lewis Hamilton (1.): “Nagyon hálás vagyok a szurkolóknak, hogy már csütörtöktől itt vannak. soha nem láttam még ennyi embert itt. Egyenként köszönöm mindenkinek, aki kijött. Nem ez volt a legtisztább időmérő, de nagyon jó volt a tempónk. Az utolsó előtti köröm nagyon jó volt, de sajnos elvették, rámentem a rázókőre, leért az autó alja, és szinte kihúzott a pályáról. Éppen kicsúsztam a vonalon kívülre, úgyhogy nagy volt a nyomás rajtam, de tudtam, hogy nem okozhatok csalódást. A második köröm nem volt olyan jó, de örülök, hogy sikerült a pole. Nem hiszen, hogy Ausztria után bármit tisztázni kellett volna a csapaton belül, a munkánkat végezzük, messze még a szezon vége. Próbálom kerülni az ilyen helyzeteket a jövőben, nem beszélhetek Nico nevében, de nyilván ő is. Mindent bele fogok adni a versenyen, a tegnapi hosszú etapjaim jók voltak, jó az autó egyensúlya, meglátjuk, mire lesz ez elég holnap.”

Nico Rosberg (2.): “Részemről is tiszta, mi a helyzet a csapaton belül. Az autó nagyon jó, megtiszteltetés vezetni, a gyors kanyarokban egészen hihetetlenül viselkedik. Mi versenyzők is ezeket a gyors irányváltásokat élvezzük a legjobban. Ma egyszerűen nem jött össze, gratulálok Lewisnak, aki nagyon jó munkát végzett. A pontokat viszont holnap osztják, nem vagyok rossz helyzetben.”

Max Verstappen (3.): “Nem volt szerencsém az utolsó néhány időmérőn, de a versenyek jól alakultak, a versenytempóm rendben volt, szóval nem aggódtam. Ma végre minden jól sikerült, úgy teljesített az autó, ahogy kellett, örülök a harmadik helynek. Ők ketten mellettem olyanok, mintha lenne egy turbógombjuk, a harmadik hely a lehető legjobb eredmény számunkra.”