Lewis Hamilton (1.): “Érdekes időmérő volt. Hihetetlen, mennyire gyorsan száradt a pálya, mintha ködben vezettünk volna. Nagyon-nagyon csúszós volt a pálya, de kanyarról kanyarra száradt. Kicsit kockáztattam azzal, hogy elvettem az utolsó előtti körömben, de bejött. Elégedett vagyok. Úgy gondolom, hogy a sárga kerékvetők elég veszélyesek, láttunk néhány balesetet miattuk. Nem tudom, mennyire van még szükség. A szándék jó, hogy ne szélesítsük ki a pályát, de valószínűleg másik megoldás kellene.”

Nico Rosberg (2.): “Hihetetlen munkát végzett a csapat a harmadik edzés után, még Lewis szerelői is átjöttek, hogy időben készen legyünk. 11 perccel az időmérő kezdete előtt végeztünk. Nagyon szoros volt. Maga az időmérő izgalmas volt, hihetetlen tempóban száradt a pálya. Lewis remek munkát végzett, gratulálok neki. A második hely nem az első, de rendben van, az öthelyes büntetés eleve elég sokba került. Megpróbálom kihozni a legtöbbet a helyzetből.”

Nico Hülkenberg (3.): “Egy kicsit olyan volt, mint Brazília, ahol még a Williamsszel megszereztem a pole-t. Ami azt illeti, még jobbra is számítottam a harmadik helynél! Nagyon jól éreztem magam az autóban, mindent jól csináltunk, ez a nap az időzítésről szólt. Nagyon jó pozícióból indulhatunk holnap.”