Egyre valószínűbb, hogy Felipe Massa az idei szezon végén távozik a Williamstől, a helyére Jenson Button érkezhet a McLarentől. Valtteri Bottasra opciója van a Williamsnek, a brazil szerződése viszont lejár, és úgy tűnik, nem ragaszkodnak hozzá.

“Tárgyalunk a pilótáinkkal, ahogy több más versenyzővel is, hogy lássuk, milyen lehetőségeink vannak” – mondta Williams. “Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyunk elégedettek Valtteri és Felipe munkájával.”

“Nagyszerű pilótáink vannak, de még nem döntöttünk. Most jönnek csak az érdemi megbeszélések.”

Buttonnak állítólag már tavaly ajánlatot tett a Williams, de az angol akkor a mclarenes folytatást választotta. A wokingiak most már inkább Stoffel Vandoorne-t ültetnék Button helyére, így kapóra jön számára a Williams ajánlata. A pályafutását egyébként ennél a csapatnál kezdte 2000-ben.

“Nagyszerű szalagcím lenne, hogy ‘Button visszatért a Williamshez.’ Itt kezdte a karrierjét, világbajnok, és nagyon intelligens pilóta, hihetetlen módon tudja maga köré építeni a csapatot.”

“Természetesen vonzó lehetőség számunkra, ha elérhető. De jelenleg sok pilótával tárgyalunk – lehet, hogy ő is köztük van, lehet, hogy nem.”