Nico Rosberg (1.): “Hihetetlen nap volt és hihetetlen hétvége, köszönet az itteni kedves fogadtatásért. Nagyon jó versenyezni ezen a pályán, számomra minden a terv szerint alakult, az időmérő és a verseny is. Most csak ezt a győzelmet élvezem, nyerni akartam, és sikerült, a bajnokságról nem akarok beszélni. Megyünk, és megünnepeljük ezt a sikert.”

Sebastian Vettel (2.): “Először voltunk itt, nem tudtuk, mire számítsunk, de nagyszerű lett a pálya. Elég gyorsak a kanyarok és közel a fal, nagyon résen kell lenni. Már tegnap kezdett életre kelni az autó, pénteken még botladoztunk. Kanada után újra itt vagyunk a dobogón, a kocsi tempója jó, fejlődünk, köszönöm a csapatnak. Sokan valószínűleg sok pénzt veszítettek azzal, hogy nem jött a safety car, én is arra számítottam, hogy jön. Én is veszítettem egy fogadást!”

Sergio Perez (3.): “Tegnap a harmadik szabadedzésen úgy éreztem, hatalmas esély volt előttünk, haragudtam magamra, de remek munkát végeztek a fiúk az autóval. Nagyon jól sikerült az időmérő, de csak a hetedik helyről indulhattam a büntetés miatt, át kellett rágnom magam a mezőnyön, de jókat harcoltam és sikerült. Tudtam, hogy Kiminek öt másodperces büntetése van, de jó volt megelőzni a pályán. Úgy gondoltam, hogy ha biztonságosan meg tudom csinálni, miért is ne, így jobb érzés volt.”