A Red Bull 18 éves pilótája összetörte az autót a harmadik szabadedzésen, összetörte az időmérőn, és végül összetörte a versenyen is, mindháromszor saját hibájából. Pedig a bokszból indulva Verstappen már pontszerző helyen állt, amikor egyszerűen túlvállalta magát.

“Csalódott vagyok a saját teljesítményem miatt, és sajnálom a csapatot. Nagyon keményen dolgozott mindenki, hogy időben kész legyen az autó, én pedig nem szállítottam az eredményt, amit érdemeltek volna ezért.”

“Pontszerző helyen voltam, és nagyon szép eredmény lett volna így célba érni. Tanultam ebből, remélhetőleg ettől is erősebbek leszünk.”

“Nehezek voltak a körülmények, különösen a verseny elején. Aztán jobb lett, száradt a pálya, és ezzel párhuzamosan a tempó is meglett. Több autót megelőztem, jöttem előre a mezőnyben.”

“A lágyakon aztán blokkoltam. Sajnos, kicsit lecsúsztam az ívről, a vizes részen pedig már csak utas voltam az autóban. Ilyen a versenyzés, egyszer fent, egyszer lent, de pozitívnak kell maradni, és nyomni kell tovább. Sokat tanultam ezekből a pillanatokból.”