Lewis Hamilton (1.): “Hála istennek, hogy minden úgy alakult, ahogy szerettem volna. Nagyon sokat segítettek szurkolók, és köszönet a remek autóért. Nem is tudom, hogy mit mondjak, imádkoztam egy ilyen napért, és valóra vált. Ez a leghosszabb etapom volt életemben, őrületesen nehéz volt, nem is tudtam, meddig lehet életben tartani a gumikat. Szerencsére megmaradtak, pedig Daniel végig üldözött, fenomenálisan versenyzett egész hétvégén. Az egyik legjobb pilóta, akivel valaha meccseltem, várom vele a további csatákat. Biztos nem ő a legboldogabb ma, de büszkének kell lennie magára. A bajnokságra nem gondoltam még, gratulálnom kell Sergiónak is. Nagyon messze még a vége, a mai nap tanulsága pedig, hogy amikor azt hiszed, nem lehet rosszabb, minden jobbra fordul. Soha ne adjátok fel!”

Daniel Ricciardo (2.): “Nem akarok beszélni a futamról, köszönöm a szurkolóknak. Elég jó volt a műsor, a nézők elég jól szórakoztak, de jobb lett volna, ha nem így alakul. Ez a második elcseszett futamom. Nem tudom, mi történt, kihívtak a bokszba, nem én akartam menni, szóval kint kellett volna lenniük a gumiknak. Fáj, ennyit tudok mondani. Megvolt a sebességünk a vizes pályán is, sikerült elhúznunk, a kiállás meg olyan volt, amilyen. Én voltam ma a leggyorsabb, de második lettem, szóval nem vigasztal az eredmény. Ma kár is lenne beszélni a csapattal, semmi értelme, csak el akarok húzni innen.”

Sergio Perez (3.): “Kiváló munkát végzett a csapatom, nagyon jó volt az autó és a stratégia is. Nagyon különleges érzés ilyen időjárási körülmények között ideérni, Vijay Mallyának ajánlom ezt a dobogót, aki végig támogatott. Jó döntéseket hoztunk végig, uraltam a tempómat, Seb hiába volt gyorsabb a végén. Amikor nyomnom kellett, ki tudtam autózni, amire szükség volt a dobogóhoz. Nagyon-nagyon boldog vagyok.”