F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 1
F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 2

F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál

F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 16
F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 17
F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 18
F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 19
F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 20
F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 21
F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 22
F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 23
F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 24
F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 25
F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 26
F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 27
F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 28
Fotó megosztása:
F1: Megingott Maldonado helye a Renault-nál 29 Az Autosport szerint a Renault fejesei jelenleg Venezuelában tárgyalnak a PDVSA illetékeseivel a Pastor Maldonadóval kapcsolatos szponzorációról. A tárgyalásokon szó van többek között arról is, hogy mivel a Renault az autó átfestését tervezi, kisebb, vagy akár más helyen lévő felület juthat a PDVSA-nak, amire a cégnek rá kell bólintania.

Venezuelában jelenleg van egy kis felfordulás a decemberi választások eredménye miatt is, a káosz pedig hatással lehet az olaj árára, és így Maldonado pozíciójára is. A Renault mindezekkel együtt Maldonadóval képzeli el a szezont, a tárgyalásokon a feltételeket akarják átalakítani.

Noha a venezuelainak érvényes szerződése van, a Renault B tervvel is készült arra az esetre, ha a PDVSA esetleg kiszállna. Ebben az esetben Kevin Magnussen a legesélyesebb a beugrásra, és ha a versenyzői állás esetleg nem is jön össze, tesztpilótaként akkor is számítanának a dánra.

A Renault nem tagadja a spekulációkat. “Szerződésünk van Pastorral. Ez a jelenlegi helyzet” – mondta a csapat egyik szóvivője a BBC-nek. “Ki tudja, mi történik Ausztráliáig, jelenleg Pastorral és Jolyonnal tervezünk.”