A Toro Rosso 2015-nek két újonccal, ifjabb Carlos Sainzcal és Max Verstappennel vágott neki, talán ezért is dirigálták őket igen gyakran a bokszutcából, a futamok alatt sokszor kaptak utasítást a másik elengedésére. Emlékezetes, hogy a Szingapúri Nagydíjon Verstappennél el is szakadt a cérna, egy tömör nemmel felelt egy ilyen felszólításra.


Sainz is úgy látja, hogy jobb lenne szabadabban versenyezni, reméli, hogy a második évükben már nyíltabb lehet a küzdelmük:
“Gyakran hallottuk az üzenetet, hogy engedd el, amikor közelített a csapattárs” – mondta a német Auto Motor und Sportnak a spanyol. “Úgy gondolom, élvezetesebb lenne, ha gyakrabban küzdhetnénk egymás ellen. Tiszteljük a másikat, hasonló a tempónk is, úgyhogy izgalmas show-t csinálhatnánk.”
A két ifjonc közül tavaly Verstappen volt az eredményesebb, 49 pontot gyűjtött, míg Sainz csak 18 egységgel zárt, igaz, a technika ördöge általában a spanyolnál tevékenykedett.
A Red Bull kisebbik csapat 2015 végén búcsút intett a Renault-nak, idén a Ferrari tavalyi specifikációjú erőforrásával állnak rajthoz.