F1: Rosberg már holnap elkezdené az új szezont 2 Nico Rosberg (1.): “Számomra Austin volt a mélypont az idén, azóta sikerült sokkal erősebben visszatérnem. Izgatott vagyok, örülök, hogy így sikerült befejeznem az évet. Nincs szükségem pihenésre, felőlem bármikor indulhatna az új szezon. Köszönöm a csapatomnak, lenyűgöző autót kaptam ma is, és a szezonban többször, nagyon örülök a sikernek. Nagyon nehéz Lewis ellen versenyezni, mindig nagyon jól vezet, édesebb a győzelem, ha sikerül legyőznöm. Jó ez a csata kettőnk között, de a közös vacsit azt hiszem, kihagyjuk ma, majd később megbeszéljük az évet. Nagyon várom az új szezont, nagyon izgalmas lesz, jön a vörös veszély. Természetesen nem szeretnénk, hogy túl közel érjen a Ferrari, próbáljuk így folytatni, ahogy befejeztük az évet.”

Lewis Hamilton (2.): “Hihetetlen, egészen elképesztő volt ez az idény, nagyon örülök, hogy itt lehetek. Jó évünk volt, tényleg elégedett vagyok, kiélvezhetjük a sikereinket végre. Szeretném megemelni a kalapomat az egész csapat munkája előtt, örülök, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek. Visszatekintve a versenyre, attól a pillanattól, hogy Nico hamarabb kiment, sokat nem tehettem a gumikkal. Ki kellett jönnöm mindenképpen, lehet, hogy túl sokáig vártunk.”

Kimi Räikkönen (3.): “Szerintem jobban kezdtük az idényt, nem volt minden ideális az év közben. Volt, amikor megvolt a tempónk, volt, amikor nem. Ez a hétvége a jobbak közül való volt, minden simán ment, a kocsit is jó volt vezetni. Ahhoz nem volt elég a tempónk, hogy megverjük őket, de jövőre mindent megteszünk.”