Olaszország


La Gazzetta dello Sport: “Elérhetetlen. Rosberg felébredt: most már biztosan ő a második Hamilton mögött. Nico győzelemre váltotta a pole pozíciót, maga mögött tartotta Lewist és egymás után másodszor nyert. De mennyit érnek a sikerek egy olyan vb-n, amely már eldőlt?”
Tuttosport: “A Mercedes nem áll le, a 11. kettős győzelem. Micsoda show a dobogón! Az egyik oldalon a Mercedes, a másikon a többi csapat. De az utóbbi kategóriában a Ferrari jó helyet harcolt ki magának, ahogy azt a tegnapi eredmény is megmutatta.”
Nagy-Britannia

The Independent: “Ha van olyan futam, amely megmutatta, hogy a Forma-1-ben könnyíteni kellene az előzés lehetőségét, akkor ez az a futam volt.”
The Guardian: “Hamilton kétségtelenül mindent megtett, hogy pályafutása során először győzzön Interlagosban, de hiába kérte a csapatát, hogy változtasson a stratégián, hogy jobbak legyenek az esélyei.”
Spanyolország

F1: Hamilton álma nem vált valóra 3


El Mundo: “Ha Lewis Hamilton valamit a fejébe vesz, azt addig hajtja, amíg el nem éri. A Brazil Nagydíj megnyeréséről szőtt álma azonban egyelőre nem vált valóra.”
El Periódico: “A Mercedes nem hagyta, hogy Lewis Hamilton megelőzze csapattársát, Nico Rosberget. Brazíliai sikerével a német pilóta bebiztosította a második helyét összetettben.”
Marca: “Sebastian Vettelnek első ferraris évében nem volt esélye a vb-címre, de Fernando Alonso tavalyi teljesítményét felülmúlta.”
AS: “A Mercedes minden címet besöpört: világbajnok, ezüstérmes, konstruktőri világbajnok. Brazíliában a Mercedes pilótái kettős győzelmet arattak.”
Forrás: MTI