F1: Hamilton beszólt a Mercedesnek 2 Nico Rosberg (1.): “Nagyon jó hétvégém volt, persze most egy kicsit minden relatív a párizsi események miatt. Lewis megpróbált nyomást gyakorolni rám, de nem adtam neki esélyt. Nem volt gondom a versenyen, nem akartam hibázni, a gumikat sem akartam idő előtt elkoptatni. Láttam, hogy Lewis nagyon szenved a kopással, ezért igyekeztem vigyázni rájuk. Nem tudom, most miért megy annyira jól, de meg akarom tartani ezt a lendületet. Elégedett vagyok, a következő futam Abu-Dzabiban lesz, ott is győzni akarok.”

Lewis Hamilton (2.): “Jó volt ma a tempóm, csak nem lehet itt előzni. Nico mögött voltam, aztán jöttek a lekörözött autók, és kinyírtam a gumikat. Sajnálom, mert nagyon jó a pálya, de előzni egyszerűen képtelenség. Nem tudom, mások előztek-e, pedig jó lenne, ha lehetne itt ilyesmit csinálni. Ami a stratégiát illeti, ha az elején meg van határozva, mit kell csinálni, úgy nincs igazi verseny. Jó lenne néha kockáztatni, mert versenyezni szeretnék, és az emberek is erre vágynak. Nico fantasztikusan vezetett, az időmérőn is jó volt, és az előző versenyen is remekül teljesített.”

Sebastian Vettel (3.): “Jó futam volt számunkra. Bíztam a rajtban, de nem volt lehetőségünk igazán a támadásra, nem előzhettem meg őket. Az első etapban próbáltam tapadni, de elhúztak tőlünk. Mindent összevetve közelebb voltunk a Mercedeshez, mint a legtöbb versenyen az idén, jövünk felfelé. Jó futam volt, de nem volt igazán izgalmas, a senki földjén voltunk, nem volt kivel harcolni.”