Az időnként igen bennfentes infókat is publikáló Thejudge13.com Forma-1-es blog azt állítja, megoldódott a Red Bull motorügye, a nagycsapatnak megvan az erőforrása a 2016-os idényre, így maradnak a Forma-1-ben.
F1: Megvan a Red Bull motorja? 2
Illien fejleszti tovább a Red BUll Renault-ját 


A blog szerint a Red Bull Racing és a Renault tegnap este egyezett meg arról, hogy a versenycsapat megkapja a francia gyártó friss, a Red Bull-lal idén közös munkában, 12 zseton felhasználásával fejlesztett erőforrását, amit jövőre Milton Keynes-ben a motorguru Mario Illiennel házon belül fejlesztenek tovább, és amelyhez a saját hibridrendszerüket csatlakoztatják.
Úgy tudni, a fő akadály a közösen fejlesztett motor szellemitulajdon-jogai körüli vita volt, erről sikerült mostanra megegyezni a Renault-val.
Red Bull Racing 2016-ban vagy márkanév nélkül, vagy esetleg a Renault-Nissan családhoz tartozó névadó szponzor, az Infiniti neve alatt használja majd az erőforrást.
Hivatalos megerősítés természetesen még nincs, de ha a hír igaz, akkor hamarosan várható, ahogy az is, hogy a Toro Rosso bejelenti a Ferrarihoz való visszatérését, valamint hogy megtörténik a Lotus renault-s átvétele.