A 2015-ös Szingapúri Nagydíj ijesztő és botrányos epizódja volt, amikor a 37. körben egy pólós-rövidnadrágos férfi megjelent a pályán, a forgalommal szemben sétálgatva lefotózta a 270 km/óra körüli sebességgel közelítő Sebastian Vettelt, majd nem sokkal később visszamászott a kerítés túloldalára, mint aki jól végezte dolgát.


A Yogvitam Pravin Dhokia névre hallgató, 27 éves brit állampolgárt azonnal letartóztatták és őrizetbe vették, vádat emeltek ellene, ügyében az ítélet ma született meg.
A kerületi bíró, Chay Yuen Fatt birtokháborítás és garázdaság miatt hat hét szabadságvesztésre ítélte a férfit, a letöltés kezdését viszont október 16-ára antedatálta, ugyanis Dhokia önkéntesen őrizetben maradt, így a büntetés felét már letudta.
Mondhatni, hogy a bolond brit olcsón megúszta, hiszen Szingapúr híres a szigoráról, apróságokért is súlyos büntetések járnak a helyieknek és a külföldieknek egyaránt, Dhokia például akár hat hónapos szabadságvesztést és 2500 szingapúri dolláros (kb. 510ezer Ft) bírságot is kaphatott volna.