Lewis Hamilton (1.): “Ez életem legnagyszerűbb napja, hihetetlen érzés, minden szurkolónak köszönöm, aki kijött, és bírta az esőt. Remélem, jó volt a mai műsor! Nem igazán találom a szavakat, alig tudom elmondani, hogy mennyire lenyűgöző érzés, amit most érzek. Nem sikerülhetett volna a fantasztikus csapat nélkül, amely ilyen remek autót tett alám. Hibátlan, köszönöm nektek, és köszönöm a családomnak is. Mindig talpra állok!”
“Az első brit bajnokság jár a fejemben, amit megnyertem, majd otthon apuval nyugtáztuk, hogy megvan. Most pedig már a harmadik címemnél tartok az F1-ben. Sokkal tartozom a családomnak, mert rengeteg áldozatot hoztak értem, a csapatomról nem is beszélve. Nem gondoltam volna, hogy meglesz ma a bajnoki cím, mert Nico a biztonsági autós szakasz után gyorsabb volt nálam. Nagyon sokat jelent nekem ez a nap, mert beértem Ayrton Sennát, a gyerekkori hősömet, fantasztikus érzések kavarognak bennem.”
Nico Rosberg (2.): “Nagyon csalódott vagyok, nem tudom, mi történt ma. A közönségnek köszönöm a hangulatot. Hihetetlen.” Rosberg később bőbeszédűbb volt: “Ami a hibámat illeti, ilyesmi soha nem történt még velem. Nem tudom megmagyarázni, nagyon kemény így elveszíteni a vezetést és a győzelmet. Ami az első kanyart illeti, Lewis nagyon, megdöbbentően erőszakos volt – össze is értünk, de mondhatnám azt is, hogy nekem jött. Ez így nincs rendben.”
Sebastian Vettel (3.): “Biztató, hogy volt, amikor én voltam a leggyorsabb. Nagyon jó autónk van, ma sikerült felülmúlnunk az elvárásainkat. Gratulálok Lewisnak, de egyre közelebb vagyunk, szerintem nagyon izgalmas lesz a következő idény.”