A Forma-1 hivatalos oldalán új sorozat indult, amelyben F1-es szereplők mondják el, hogyan festene az álomcsapatuk. A sor természetesen az F1 uraként ismert Bernie Ecclestone nyitja.
Az angol kisember versenyzőként a bemutatásra nem szoruló kétszeres bajnokot, Fernando Alonsót, valamint az egykor általa menedzselt Jochen Rindtet választaná. Az utóbbi a Forma-1 történetének egyetlen posztumusz világbajnoka. Az német nemzetiségű, de osztrák színekben versenyző Rindt 1964-70 között vett részt a Forma-1-ben, bajnoki címét a Lotusszal szerezte, azonban az 1970-es Olasz Nagydíj edzésén halálos balesetet szenvedett.
Az álomcsapat főnöke az F1 nagy sumákja, de Ecclestone-nal jó barátságot ápoló Flavio Briatore lenne, aki a 90-es évek elején a Benettont és Michael Schumachert, majd egy évtizeddel később a Renault-t és Fernando Alonsót is bajnoki címekig juttatta.
Ecclestone választása alapján a két pilóta a Brabham BT49-esébe ülne (nem csoda, akkoriban övé volt a csapat!). Az első turbókorszak kezdetének egyik legjobb konstrukciójaként az autó 1979-82 között hét futamgyőzelmet, hat pole-t és 15 egyéb dobogós helyezést ért el, 1981-ben Nelson Piquet első bajnoki címéhez is juttatta.
F1: Kit ültetne Ecclestone Alonso mellé? 2