Bár a vasárnapi Magyar Nagydíjon a 2011-es hullámvölgyére emlékeztető esés-kelést mutatott be Lewis Hamilton, a szerelemben több szerencséje lehet.
A brit Mirror szerint a Mercedes világbajnoka a 27 éves amerikai popsztárral, Rihannával randizgat egy ideje, hamarosan “hivatalosan” is egy pár lehetnek. A versenyző és az énekesnő állítólag a május eleji, New York-i MET gálán került közel egymáshoz.


Ezt erősíti a The Sun is, amelynek egy Rihannához közel álló forrás így nyilatkozott:
“Már évek óta flörtölgettek, mindig is tetszettek egymásnak, május óta pedig nagyon sokat beszélnek. A programjuk végre engedte, hogy együtt töltsenek egy teljes hétvégén, amit a lehető legjobban ki is használtak. Mindketten nagyon elfoglaltak, de Rihanna meghívta a szeptemberi Rock in Rióra, hogy Hamilton megnézze a koncertjét és utána együtt lehessenek.”
“Hamilton eléggé odavan érte, nemcsak szexinek, de nagyon jó fejnek is tartja Rihannát, bár azzal is tisztában van, szívtipróként tartják számon (az énekesnőt).” 
Hamilton a Nicole Scherzingerrel történt év eleji szakítása óta egyébként minden korábbinál gyakrabban utazgat az USA-ba, és úgy egyáltalán, ezerrel pörög a celebvilágban, fő társasága a Kanye Westet is magába foglaló Kardashian-Jenner-klán.