Néhány órával a Jules Bianchi haláláról szóló tragikus hír után volt csapata, a Manor Marussia hosszabb közleményben is reagált. 


“Nincsenek rá szavak, mekkora szomorúság töltötte el a csapatot most, hogy fel kell dolgoznunk Jules elvesztését. Kitörölhetetlen nyomot hagyott mindannyiunkban, örökre része lesz a sikereinknek és örökre motiválni fog minket” – kezdte a csapatfőnök, John Booth.
“Jules ragyogó tehetség volt, nagy dolgok vártak rá a Forma-1-ben, meg is érdemelte volna a sikert. Nagyszerű ember is volt, aki világszerte számtalan emberre tett nagy benyomást. Látták, ahogy mi is, végtelenül motivált versenyző, ugyanakkor melegszívű, szerény és nagyon kedvelhető személyiség, aki derűt hozott a garázsba és az életünkbe.”


“Nagyon örülünk, hogy lehetőséget adhattunk Jules-nek arra, hogy megmutassa, mire képes egy Forma-1-es autóban. Az első, 2013-as téli teszt után rögtön tudtuk, hogy különleges versenyző került hozzánk. Megtiszteltetés hogy a versenyzőnknek, a csapattársunknak és barátunknak tekinthettük.”
“Lélekben a Bianchi-családdal vagyunk, akik mindvégig erősek maradtak az elmúlt kilenc hónap folyamán. Jules őket dicséri.”
“Végül szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani, aki Jules-ért szorított. Az együttérzésük a családnak és a csapatunknak is vigaszt nyújtott, ezután is számítunk a támogatásukra, amikor Jules emlékéért versenyzünk tovább.”