F1: Sose volt még ilyen jó kezekben a McLaren 2

Eddie Jordan szerint a McLarennél az a legnagyobb probléma, hogy rossz kezekben van az istálló, a korábbi csapattulajdonos ezzel konkrétan Ron Dennisre célzott. Jordan példaként hozta fel Martin Whitmarshot, akit Dennis kirúgott, azóta pedig semmi nem működik jól.
Dennis előbb falusi bolondnak nevezte Jordant, majd jól eltolta magáról a felelősséget. Szerinte jó kezekben van a csapat. “Én csak ott vagyok a versenyeken, valójában az egész csoport vezetője vagyok. Ez jóval több dolgot jelent az F1-nél” – mondta Dennis.
“Az F1 persze kulcsfontosságú eleme a cégnek, de nincsenek konkrét feladataim. Megfigyelek, ott vagyok a megbeszéléseken, de függetlenként.”
“A véleményemet a tapasztalatom miatt tiszteletben tartják, de amúgy nem akarok belefolyni a napi dolgokba. Az a szerepem, hogy együtt tartsam a csapatot.”
“A csapat irányítása rendben van. Ebből a szempontból a jelenlegi a McLaren történetének egyik legjobb időszaka, ami furcsának tűnhet a rossz eredmények miatt. De a pilóták is tisztában vannak ezzel, ami remekül leszűrhető a pozitív hozzáállásukból.”
A versenyigazgató/csapatfőnök Eric Boullier, az ügyvezető pedig Jonathan Neale a McLarennél.