Lewis Hamiltont elküldték Wimbledonból 1
Lewis Hamiltont elküldték Wimbledonból 2

Lewis Hamiltont elküldték Wimbledonból

Lewis Hamiltont elküldték Wimbledonból

Lewis Hamiltont elküldték Wimbledonból 5
Lewis Hamiltont elküldték Wimbledonból 6
Fotó megosztása:
Lewis Hamilton vasárnap délután még büszkén mutogatta az Instagramon a wimbledoni tenisztorna döntőjére a királyi díszpáholyba szóló meghívóját, de a Novak Dokovic – Roger Federer meccset mégsem nézhette meg, ugyanis nem az alkalomhoz illően öltözött.
Míg a VIP-páholy dress code-ja inget, nyakkendőt és zakót ír elő az oda meghívottaknak (a Hamilton által lefotózott, de talán olvasatlanul hagyott útmutatóban ez világosan szerepel), a Forma-1-es címvédő virágos ingben, kalapban állított be, mintha csak valami divatbemutatóra készült volna, vagy valamelyik hasonló ízlésű zenész haverjával akart volna lógni. Nem engedték be.
“A dress code-ot illető sajnálatos félreértés miatt Lewisnak sajnos ki kellett hagynia a wimbledoni férfi döntőt” – mondta a versenyző szóvivője.
A szervezők nagyon diplomatikusan, de megerősítették, hogy a Mercedes-pilóta öltözéke volt a gond.
“Ha valaki nem megfelelően van öltözve, abból az következik, hogy nem engedjük be, de nem szeretnének a meghívottainkról nyilatkozni. Ha zakó és nyakkendő vagy megfelelő cipő nélkül érkezett, akkor két választása volt: a távozás vagy a ruhák beszerzése” – nyilatkozta a wimbledoni szóvivő, hozzátéve, hogy Hamilton tényleg megérkezett a pályára, de aztán távozott is.