F1: Az Aston Martin több csapattal is tárgyal 2 A történetből annyi biztosan igaz, hogy az Aston Martin fontolgatja az F1-es szerepvállalást, mert Andy Palmer vezérigazgató szeretné ismertebbé tenni a márkát. Ehhez azonban nem biztos, hogy a Red Bull a legjobb partner, az Aston Martin a Williamsszel, a Force Indiával és a Lotusszal is tárgyal.

“Andy Palmer jelenleg is Force India-belépővel van a paddockban” – regált már a hétvégén a pletykákra Christian Horner Red Bull-csapatfőnök. “2016 végéig szerződésünk van a Renault-val, és ezt tiszteletben is tartjuk.”

“Az F1-ben állandóak a pletykák” – mondta Palmer. “A mi feladatunk, hogy ismertebbé tegyük az Aston Martin nevet világszerte, és ehhez jelenleg az endurance-világbajnokság az elsődleges platform.”

“Ha hirtelen adódna itt egy lehetőség, és a csillagok együttállása is szerencsés lenne, elgondolkodnék rajta? Erre a válaszom határozott igen.” Az Autosport szerint az Aston Martin olyan szerződést igyekszik kötni, amely utcai autós riválisai, a McLaren és a Ferrari elé helyezné a márkát. Erre éppenséggel a Williamsszel is megvan az esély.