Leszólták az elektromos F1-et 1
Leszólták az elektromos F1-et 2

Leszólták az elektromos F1-et

Leszólták az elektromos F1-et

Leszólták az elektromos F1-et 17
Leszólták az elektromos F1-et 18
Leszólták az elektromos F1-et 19
Leszólták az elektromos F1-et 20
Leszólták az elektromos F1-et 21
Leszólták az elektromos F1-et 22
Leszólták az elektromos F1-et 23
Leszólták az elektromos F1-et 24
Leszólták az elektromos F1-et 25
Leszólták az elektromos F1-et 26
Leszólták az elektromos F1-et 27
Leszólták az elektromos F1-et 28
Leszólták az elektromos F1-et 29
Leszólták az elektromos F1-et 30
Fotó megosztása:
A múlt hétvégén tartották az elektromos Forma-E szezonzáróját Londonban, ahol a Virgin-alapító Richard Branson úgy fogalmazott, hogy a széria “négy-öt éven belül” lepipálja népszerűségben a Forma-1-et.

A korábban az F1-ben is próbálkozó Branson véleményével nem nagyon ért egyet a Red Bullt irányító Christian Horner. “Néztem a vasárnapi versenyt, de nekem sokkal inkább a GP3, és nem az F1 riválisának tűnt” – fogalmazott Horner.

“Az autók lassúnak tűntek, a féltávnál történő autócsere meg nem biztos, hogy a legjobb üzenet a fenntartható energiával kapcsolatban. Szép dolgokat értek el, de ez a széria nem hasonlítható össze a Forma-1-gyel. A rajongókkal való szoros interakció viszont jó dolog.”

Jenson Button is hasonló véleményen van. “Nagyon nem értek egyet Bransonnal. A Forma-E remek kiegészítője a motorsportnak, de semmi több” – vélekedett Button.

“Az jó, hogy városokban versenyeznek, és bárki közel kerülhet az autókhoz. Nem is zavar senkit, mert az autók szinte némák. Megnéztem néhány versenyt, de nem az autók, hanem a pilóták miatt, mert ők teszik naggyá ezt a sorozatot.”