A Forma-1 ura, Bernie Ecclestone által a sportág legnagyszerűbb népszerűsítőjének minősített Lewis Hamilton folytatja első osztályú bulvárcelebbé válását. 


A Kanadai Nagydíjat követő napokban Londonban három vagy négy divatbemutatón is részt vett – tényleg nehéz már követni -, öccsével, Nicolasszal a Minyonok animációs film premierjén is ott volt – méghozzá virágos függönynek öltözve -, a brit Chanel 4 kultikus TFI Friday műsorának újjáélesztett adásában nyújtott “unalmas”, “jellegtelen”, “gyerekes”, “hangulatgyilkos” szereplésével nézők százait sarkallta panaszokra, és maradt ideje arra is, hogy interjút adjon a Playboy magazinnak.
A német Bild által közzétett részletek alapján a kétszeres bajnok címvédő a szexuális szokásairól is nyilatkozott: “A jó szexnél nincs jobb dolog. Szex egy menő autóban, na az meg a csúcs.”
Mindeközben a hétvégén kevésbé híres kollégája, a Force Indiá-s Nico Hülkenberg (Nick Tandy és Earl Bamber csapattársaként) első nekifutásra megnyerte a Le Mans-i 24 órás versenyt a Porsche színeiben – negyed század után első aktív Forma-1-esként ért el ilyen sikert.