A tavaly októberben csődbe ment, de az idei szezonkezdet előtt pár héttel feltámasztott Manor Marussiánál korábban azt tervezték, hogy a sebtiben frissített tavalyi autó után valamikor a nyári szünet után küldik pályára a 2015-re fejlesztett és a Ferrari idei motorját is fogadni képes új modellt.


A sereghajtó a nyögvenyelős indulás után keményen dolgozik a konszolidáción, ennek keretében nemrég több komoly szakembert is igazoltak. A kiscsapatnál az újak véleményét is kikérik a továbbiakról, az is előfordulhat, hogy a 2016-os szezon kedvéért leírják az idei évet, árulta el a sportigazgató/CEO, Greame Lowdon.
“Véleményem szerint a következő pár hétben kulcsfontosságú döntések születnek majd. A kép kezd tisztulni azt illetően, hogy kik az ellenfelek és mire lehetünk képesek. Egyre tisztábban látunk, és a cég érdekeinek megfelelően dolgozunk” – nyilatkozta a Motorsport.com-nak.
“Folyamatosan gyűjtjük az új munkatársakat, akiknek szerepe is lesz a döntési folyamatokban – mi értelme lenne kutyát venni, ha aztán a gazda ugat helyette? Semmi értelme új munkatársakat igazolni, ha aztán egyszerűen csak megmondjuk nekik, hogy ez és ez van. Ez nem így megy. Egyelőre teljesen nyitott, hogy milyen motorunk és kasztnink lesz. Minden nyitott, a kérdésekre pedig a számunkra legkedvezőbb válaszokat fogjuk választani. Az új belépőknek is nagy szerepet szánunk ebben.”