Lewis Hamilton a pályán aratott sikerek mellett hangsúlyos celebéletet él, popsztárok, modellek társaságában forog, mindenütt ott van, ahol történik valami.
Monacóban például amerikai tinimodellekkel, Kendall Jennerrel és Gigi Hadiddal bulizott, a brit bulvársajtó azt sem tudta, melyikükkel boronálja össze a kétszeres világbajnokot. A jachtos buliról olyan videó is kiszivárgott, amelyen a Mercedes versenyzője jó néhány méter magasból csobbant egyet – józanul-e vagy sem, ki tudja. 
Egyesek szerint nem lesz jó vége annak, hogy Hamilton két végén égeti a gyertyát, de ő maga azt állítja, hogy csak óvatos duhaj.
“Nem fogok elkallódni, bármire képes vagyok, ha akarom. Ugrálhatok hajókról, sziklákról, jetskizhetek, ezt mind élvezem és csinálom. Én így vadulok, másképp nem is szeretnék. Miért is kellene? Így is teljes életet élek” – idézte a brit Mirror. 
“Engem sosem vonzott az alkohol vagy a drogok, nem is értem, hogy mások miért nyúlnak hozzájuk. Nem, a családomban sem volt ez jellemző soha” – tette hozzá.