F1: Ricciardóék elbénázták a harmadik helyet 2 Daniel Ricciardo a negyedik helyről indulhat a vasárnapi Monacói Nagydíjon, de az ausztrál akár harmadik is lehetett volna. Az ausztrál a gyors körére fordulva nem tekerte maximális teljesítményre a motort, ezzel már a Q1-ben két tizedet veszített.

“Úgy tűnhet, hogy csak nyavalygok, de most tényleg megszerezhettük volna a harmadik helyet” – mondta Ricciardo. “Nem fékeztem el magam vagy ilyesmi, egyszerűen maximális teljesítmény nélkül futottam neki az utolsó gyors körömnek.”

“Egy kicsit elszúrtuk a kommunikációt, így már az első kanyarba két tizedes hátránnyal fordultam be. Pont ez a két tized kellett volna a harmadik helyhez, ezt az időt egyszerűen eldobtuk.”

“Csalódott vagyok, mert a jó eredmény helyett nagyszerűt érhettünk volna el, de megpróbálok villámrajtot venni holnap. Ez az utolsó hely, ahol így akarnám dobálni az ingyen rajtpozíciókat, de ez van.”

“A dobogót célozzuk meg holnap, a negyedik helytől senki nem lelkesül be igazán. Kiállásból nyilván csak egy lesz, de talán néhány esőcsepp megbolondíthatja a dolgokat.”