F1: Räikkönennek a második hely édeskevés 2 Lewis Hamilton (1.): “Arra hajtok, hogy meglegyen a harmadik címem. Szeretném megköszönni a csapatnak a napot, nagyszerű volt az autó. Meg kellett óvni a gumikat, nem volt könnyű, mert lekörözöttek is voltak az útban. Végül sikerült, de a Ferrari megnehezítette a dolgunkat. Átmelegedett a fékem a lekörözöttek mögött, nem volt kellő hűtés, de nem volt olyan komoly a gond.”

Kimi Räikkönen (2.): “Senki nem boldog igazán, amikor másodikként ér be, de a nehéz idénykezdet után végre van egy kis okom az elégedettségre. A végén utolértük a Mercedest, de elfogytak a körök, az első helyre már nem volt esély. Az időmérő alapján akár nagyobb sikert is elérhettünk volna. Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy működik a csapat, sokat léptünk előre tavalyhoz képest, jó irányba haladunk. Fejlődünk csapatként, és csapatként oda is fogunk érni az elejére. Még egy kis időre szükségünk van, amíg stabilan a győzelmekért harcolunk.”

Nico Rosberg (3.): “Az előzések rendben voltak ma, szó se róla,  tetszett, hogy a piros autókat többször is megelőztem. Próbáltam utolértni Lewist is, de azonos volt a taktikánk, aztán a fékek miatt még a második helyet is elveszítettem. Csalódott vagyok.”