Lewis Hamilton (1.): “Nagyon jó érzés, hogy az enyém a pole, ez volt a cél. Úgy alakult a nap, ahogy szerettem volna, a köreim egész jók voltak, lépésről lépésre sikerült javítanom. Hálás vagyok, hogy ilyen autót vezethetek, tavaly nem voltam ilyen elégedett a kocsival. Már százszor végigvettük, mit tanultunk Malajziából, de ettől még a Ferrari ismét gyors. Reméljük, hogy sikerül őket megvernünk, igyekszünk megóvni a gumikat. Szerintem jó helyzetben vagyunk, várom a versenyt.”

Sebastian Vettel (2.): “Nagyon örülünk a második helynek. Nehéz időmérő volt, az elején nem igazán kaptam el a ritmust, de a vége felé egyre jobbak lettek a köreim. Jól éreztem magam az autóban, magabiztosan tudtam vezetni. Remélem, jól sikerül a rajt, onnan meglátjuk, hogyan alakul a verseny. Úgy gondolom, hogy ennél közelebb lehetünk holnap a Mercedeshez.”

Nico Rosberg (3.): “Taktika szempontjából ma nem sikerült eltalálnom a dolgokat, mert a versenyre készültem inkább. Alábecsültem Sebastian tempóját, meglátjuk, mi lesz ennek az ára. Legalább a második helyre szükségünk lett volna. A Q2-ben túlságosan arra koncentráltam, hogy megóvjam a gumikat a versenyre, emiatt kiestem a ritmustól. Ezt rontottam el, csalódott vagyok az eredmény miatt. Meglátjuk, sikerül-e holnap javítani, de nem ideális a pozícióm.”