F1: Hamiltonnak elmaradt a katarzis 2 Lewis Hamilton (1.): “Fantasztikus munkát végzett a csapat, jó, hogy ilyen sima volt ez a hétvége. Nagyon kezes volt az autó, jó helyről indulhattam, onnan csak vigyáznom kellett az előnyömre és a gumikra. Sok maradt a gumiban a végén, még jobban is tudtam volna nyomni. A biztonsági autó senkinek sem volt jó, elmarad a katarzis, ha mögötte érünk célba, de a lényeg, hogy senki nem sérült meg. Sikerült talpra állnunk az utolsó futam után, javítottunk az autón, nagyon örülök, hogy ilyen jó munkát végeztünk.”

Nico Rosberg (2.): “Ez a verseny most így sikerült. Megtettem mindent, próbáltam utolérni Lewist, még kockáztattam is, de ez nem jött be: ilyenkor hamar elkoptattam a gumikat. Jó, hogy mögöttünk maradt a Ferrari, nagyon fontos a csapat számára, hogy visszatértünk az élre.”

Sebastian Vettel (3.): “Rendben volt a verseny, a lágyabb gumi jobban működött nálunk, azzal nagyobb nyomást tudtunk gyakorolni a Mercedesre. Próbálkoztunk mindennel, de nem sikerült eléjük kerülnünk. A közepes gumin jobbak voltak, onnantól csak a dobogó megtartása volt a cél. Háromból három dobogó, nagyon jól érzem magam eddig, elégedett vagyok a helyzetemmel, nagyon szeretek együtt dolgozni a csapattal.”