F1: Rosberg ideges lett, beszólt a csapatnak 2 Lewis Hamilton (1.): “Kína továbbra is fekszik nekem, nagyon jó a hangulat is. Az autó ma sokkal jobb volt, mint tegnap, Malajziához képest is fejlődött. Elképesztő munkát végez a csapat, hoztunk fejlesztéseket is, nagyon hálás vagyok ezért. Annyi mindenen javítottunk, hogy hosszú lenne felsorolni, tegnap és ma a teljes programot végig tudtuk csinálni, és ez nagy előrelépés. Nico is nagyon gyors, a Ferrarik hosszú etapjai is jók voltak, a holnapi verseny még nem lefutott.”

Nico Rosberg (2.): “Ez az első hely ma összejöhetett volna, négy századról beszélünk. Ez semmi. Persze, hogy kicsit frusztrált voltam, nagyon közel kerültem Lewishoz, de nem sikerült megelőznöm.”

Rosberg később a csapatnak is beszólt, szerinte túl későn küldték ki a Q3 végén, így az idő szorításában túlterhelte a gumikat. Erre vonatkozhatott a “Come on, guys” üzenet a rádión. “Nem volt éppen ideális, hogy ezzel az extra nyomással is terheltek. Még ha valójában nem is veszítettem miatta időt, már a tudat is elég ilyen helyzetben.”

Sebastian Vettel (3.):
“Nagyon örülök a mai napnak, elégedett vagyok az eredménnyel. Más volt a stratégiánk a Q3-ban, egyszer mentünk új gumin, a Mercedes gyorsabb volt, mint vártuk. Ennél jobb helyezést nem érhettünk el, remélem, holnap közelebb leszünk hozzájuk. Hogy mennyivel, az majd kiderül. Hosszú lesz a verseny, fontos lesz a gumi is, szeretnénk sok pontot szerezni. Nagyon várom, hogy elkezdődjön a verseny.”