A Renault-nál hangsúlyozzák, hogy a pocsék kezdés ellenére egyáltalán nem mondtak le a 2015-ös idényről. A kapkodva bedobott fejlesztések miatt siralmasan alakult melbourne-i szereplés után a francia gyártó és a Red Bull látványosan egymásnak rontott, de úgy tűnik, mostanra inkább előre tekintenek. 
A Renault Sport F1 ügyvezetője, Remi Taffin azt mondja, megérti a Red Bull panaszait, és javulást is ígér, de hangsúlyozza, hogy a versenyképesség mindkét félen múlik. Ha a csapat képes javítani az autó problémáin, akkor jöhetnek az eredmények.


“Visszalépés volt ez a Red Bull számára, elszoktak tőle, hogy ennyire hátul legyenek az autóik” – utalt arra, hogy a Maláj Nagydíjon csak a 9-10. helyet hozta a csapat, még a Tro Rosso is verte őket. “Két verseny volt eddig, a Red Bull pedig nem tudta megmutatni, mit is érhetne el.”
“Ausztráliában ez részben a mi hibánk is volt, Szepangban a mi oldalunkon már jobban mentek a dolgok, és már láttuk előjeleit annak, hogy mire is lehet majd képes a Red Bull-Renault. Számunkra tulajdonképpen csak Malajziában indult a szezon.”
“Kínára a Red Bull is megoldja majd a maga problémáit, és akkor indulhat a móka. Nyilván nem azt mondom, hogy futamot nyerünk, de komoly fejlesztési potenciálunk van mind az erőforrás, mind az autó tekintetében. Nem véletlenül lettünk konstruktőri bajnokok zsinórban négyszer. A Red Bull hagyományosan jó az autó fejlesztésében, előbb utóbb meglesznek ennek az eredményei.”